Her på siden samler vi artikler, som vi finder interessante, og som, vi tror, kan inspirere dig. Vi har især fokus på det, som kan hjælpe dig til at skabe mere salg, få en nemmere hverdag og en mere bæredygtig forretning.

Sådan arbejder Guldsmeden Hotels med bæredygtighed

Seks af hotel- og restauranterhvervets grønne frontløbere er af HORESTA udvalgt til at fortælle, hvad de er særligt stolte af at være lykkedes med, hvad angår bæredygtighed. Her kan du se videoen med Guldsmeden Hotels, som er en virksomhed i vækst. Fremgangen sker dog ikke på bekostning af miljøet. I alle dele af virksomheden, tænker de nemlig på, hvordan man kan flytte grænserne for ansvarlig drift. Læs mere her.

 

Trend: Virtual reality er en del af fremtidens bar

Hvordan ser fremtidens barbesøg ud, og hvordan kan virtual reality være med til at forstærke oplevelsen? Otherworld i London er et nytænkende eksempel på, hvad en bar er, og hvad en moderne bar skal kunne. Otherworld, der beskriver sig selv som en portal til en anden verden, er et miks mellem en gammel 80’er spillearkade, en moderne kunstudstilling og en bar. Læs mere her.

 

Artikel: Bæredygtig handel

I mange organisationer udgør miljøbelastningerne fra indkøb langt størstedelen af organisationens samlede miljøbelastninger. Der er mange gode grunde til at købe bæredygtigt ind – læs her, hvordan du kan komme godt i gang med bæredygtig handel

https://ansvarligeindkob.dk/viden-og-vaerktoejer/kom-i-gang-med-groenne-indkoeb/

 

Viborg FF indgår samarbejde med DRINX

Viborg FF og DRINX har netop indgået samarbejde for de næste tre år, der blandt andet indebærer, at DRINX leverer øl og vand til alle boderne og i loungen på Energi Viborg Arena. Samarbejdet med DRINX giver desuden mulighed for, at der fra kamp til kamp kan være skiftende sortiment og overraskelser til gæsterne på stadion. Læs pressemeddelelsen her.

Bliv kunde - kontakt os her