Hos Drinx gør vi meget ud af den personlige service. Vi sætter os godt ind i din forretning og dine behov, så uanset om du handler med os telefonisk, via e-mail eller i vores webshop, er vi altid tæt på med svar på evt. spørgsmål og rådgivning.

Kundeservice udover
det forventede

Vi er kendt for at strække os ud over det forventede – og vi kender ikke ordet ”nej”. Vi servicerer vores kunder alle ugens dage, alle døgnets timer, for vi ved, hvad der skal til for at holde gang i din forretning. Alle ordrer ekspederes hurtigt og effektivt og leveres med et smil, både i det daglige, og når det brænder på.

Vi er på, når det brænder på

En af de ting, som adskiller os i branchen, er at vi altid er ’på’. Du ringer eller skriver bare, så tager vi hånd om din forespørgsel. Står du på en festival og er løbet tør for rom natten til lørdag, kører vi selvfølgelig nye forsyninger ud til dig lørdag morgen. Og er efterspørgslen på et bestemt produkt i din vinhandel større end forventet, bringer vi gerne varer ud til dig mellem de faste leveringsdage.

Vi er taknemmelige for hver eneste ordre, som vores kunder lægger hos os – og for de flotte anbefalinger, som vores kunder videregiver til deres kollegaer i branchen.

Bliv kunde - kontakt os her