En aftale er en aftale. Det betyder, at vores topprioritet er levering af de rette varer, på rette sted, til rette tid. Vi effektiviserer konstant vores vareekspedition og -leveringer, så vi sikrer, at du får det, som du ønsker det.

Branchens bedste

Vores leveringssikkerhed er branchens højeste med et gennemsnit på hele 97,98 % for 2022. Leveringssikkerheden beregnes ud fra antal ordrer, som vi ekspederer, minus pakke-, taste-, fakturerings og leveringsfejl. Vi monitorerer dagligt vores præstationer, så vi kan finjustere og sikre, at vi forbliver i front.

Service fra a til å

Vores dygtige kundeserviceteam har mange års erfaring med ordreekspedition og fakturering og ved, hvad der skal til for at levere den service, du har krav på. Vores lagerpersonale i Jylland og på Sjælland har hurtigløberskoene på og er specialtrænede i at pakke vores 27 biler. Og vores interne logistik-setup sikrer, i samarbejde med vores chauffører, at varerne bringes ud til dig som aftalt. Vi er et velsmurt maskineri, som arbejder sammen om at levere den service, som gør os unikke.

Bliv kunde - kontakt os her