En aftale er en aftale. Det betyder, at vores topprioritet er levering af de rette varer, på rette sted, til rette tid. Vi effektiviserer konstant vores vareekspedition og -leveringer, så vi sikrer, at du får det, som du ønsker det.

Branchens bedste

Vores leveringssikkerhed er branchens højeste med et gennemsnit på hele 97,98 % for 2022. Leveringssikkerheden beregnes ud fra antal ordrer, som vi ekspederer, minus pakke-, taste-, fakturerings og leveringsfejl. Vi monitorerer dagligt vores præstationer, så vi kan finjustere og sikre, at vi forbliver i front.

Service fra a til å

Vores dygtige kundeserviceteam har mange års erfaring med ordreekspedition og fakturering og ved, hvad der skal til for at levere den service, du har krav på. Vores lagerpersonale i Jylland og på Sjælland har hurtigløberskoene på og er specialtrænede i at pakke vores 27 Drinx-biler. Og vores interne logistik-setup sikrer, i samarbejde med Drinx-chaufførerne, at varerne bringes ud til dig som aftalt. Vi er et velsmurt maskineri, som arbejder sammen om at levere den service, som gør os unikke.

Bliv kunde - kontakt os her