Vi har altid fokus på at reducere vores og vores kunders CO2-aftryk.

Vi har derfor udviklet bæredygtighedsprogrammet, Fueled by Drinx. Det handler om at samle indkøbene, reducere antallet af leverancer, genanvende emballage – og samtidig fremme dit salg. 

Sæt gang i salget og bliv
mere bæredygtig samtidig.

Fueled by Drinx er et enestående tiltag, som både er attraktivt for dine gæster og understøtter din forretning. Vi hjælper dig med at sætte fokus på bæredygtighed og gøre indkøbene og leverancerne mere klimaansvarlige. Samtidig hjælper vi med optimering af din forretning med salgsfremmende aktiviteter, så du kan fokusere på dine gæster og den hyggelige stemning i baren. Det er vores filosofi, at når vi hjælper vores kunder, og vores kunder har succes, smitter det positivt af hele vejen rundt. 

Der er mange fordele i
at være Fueled by Drinx:

Når du lader os stå for en samlet levering af alt øl og vand, spiritus, rengøringsmidler og kaffe, nedbringer du dit CO2-aftryk fra kørslerne! I tillæg til det bliver din administrative hverdag langt nemmere.

Du får del i de fordele, vores Brand Activation Manager tilbyder: individuel sparring vedr. salg og markedsføring af dine tilbud, forslag til salgsfremmende tiltag, trafikskabende aktiviteter og events.

Du kommer nemt af med overskydende emballage: Vi tager gerne pap og plast samt flasker og dåser m. og u. pant med retur. I forlængelse af det sikrer vi en forsvarlig affaldssortering og genanvendelse, hvor det er muligt.

Du kan nemt fortælle dine gæster om Fueled by Drinx: Du får digitalt content til din hjemmeside og andre understøttende elementer, som er henvendt de gæster, som ønsker at gå i dybden med de bæredygtige tiltag. 

 

Bliv kunde - kontakt os her